Hava Limanında Ekonomik Araç Kiralamak Çok Kolay

Artık araç kiralamak ve bulunduğunuz şehirde istediğiniz her yere gidebilmek için temin edeceğiniz aracı şubelere giderek seçmek zorunda değilsiniz. Özellikle internet sitemizin açılmasıyla birlikte, müşterilerimizin büyük bir bölümü araç seçimlerini, sözleşmeyle ilgili gerekli bilgilerin doldurulmasıyla ilgili işlemleri elektronik ortamdan gerçekleştirebiliyor.

Elektronik posta, canlı destek, telefon numaralarımız ve sosyal medya hesaplarımız sayesinde tüm faaliyetlerimiz hakkında bilgi edinmeniz mümkün. Sabiha Gökçen araç kiralama olanağımızdan faydalanabilmek için aşağıdaki durumlara dikkat etmelisiniz. Sözleşmede her birinin yer aldığı için, sözleşmeye uygun hareket etmeniz, iki tarafın da mağdur olmaması için oldukça önemlidir.

Hava Limanına İndiğimde Nasıl Araç Kiralarım?

Rezervasyonun yapılabilmesi amacıyla Türkiye’de müşterilerimize internet adresimiz, telefon numaralarımız gibi farklı iletişim alanlarıyla hitap ediyoruz. Hava limanına inmeden önce gerekli olan bilgileri mobil cihazla veya bilgisayarla verebilir, sonrasında ise aracın Sabiha Gökçen araç kiralama sürecinde size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarımız, seçmiş olduğunuz aracı, belirtmiş olduğunuz saatte Sabiha Gökçen hava limanına ulaştıracaktır. Özellikle son dönemde müşterilerimize güncel hizmetleri yeni imkanlar aracılığıyla sunuyoruz.

  • Otopark Ödemesi Nedir?

Firmamız tarafından tahsis edilecek olan araç, sizin hava limanına iniş saatinizden önce otoparka getirilir. Bu süreçte otoparkın saatlik 16 Türk Lirası olarak belirlenmiş bir ödeme ücreti bulunuyor. Gelişinizden kısa süre önce otoparkta bekleyecek olan aracınız, sözleşmeyle birlikte size aktarıldıktan sonra, otopark ödemesini de sözleşmeye ek bir tutar olarak ödemeniz gerekiyor. Sözleşmenizde bu süreçle ilgili maddeleri inceleyebilir, ödemelerle ilgili her türlü detaya değinildiğini görebilirsiniz.

Rezervasyon Nasıl Yapılır?

Rezervasyonla ilgili olarak herhangi bir problem yaşamamak için öncelikle internet sayfamızdaki iletişim bilgilerine göre hareket edilmesi gerekiyor. Elitcarrental.com sayfasıyla kiralama faaliyetlerini Türkiye’de başarılı bir şekilde gerçekleştirebilmek için öncelikle kiralama süresini belirlemeli ve rezervasyonda sizden istenen bilgileri vermelisiniz.

Rezervasyon, tamamen sizin isteğinize göre şekillendirileceği için hem hızlı bir şekilde kiralık araç sahibi olabilir, hem de rahatlıkla farklı modellerde ve tiplerde araç temin edebilirsiniz. +90 544 774 47 65 numaralı telefondan, +90 850 333 35 48 numaralı telefondan ve +90 444 43 15 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz. Rezervasyon yaptırabilmek için ise rezervasyon@elitcarrental.com adresine mail gönderebilir, kısa süre içerisinde geri dönüş alabilirsiniz.

Hava Limanında Hangi Araçlar Kiralanabilir?

Hava limanına gönderilecek olan araçlar tamamen müşteri tarafından seçildiği için her türlü bilgiye sözleşmeyle ilgili süreçte ulaşmak mümkün oluyor. Sabiha Gökçen araç kiralama işlemleri firmamız tarafından sözleşme tarafından güvenli hale getirilmiştir. Sigortalar aracılığıyla tüm araçlarımızda full kasko, ihtiyari mali mesuliyet sigortası, ferdi kaza sigortası ve mini hasar paketi sayesinde taraflar kiralama sürecinde mağdur olmaktan korunuyor.

Ford Transit Custom, Mercedes Vito, Mercedes C – 180, Volkswagen Passat, Volkswagen Transporter, Mercedes CLA 180, Dacia Duster Jeep, Dacia Lodgy Laureate 5, Dacia Logdy Laureate 7 kişilik araçlar da dahil olmak üzere pek çok araç seçeneği bulunuyor. Bunların dışında pek çok araç seçeneği bulunuyor ve ekonoik fiyatlarla temin edilebiliyor.