Antalya Şehir Terminali Araç Kiralama Servisi

Antalya otogar araç kiralama noktamız ile Antalya'nın her bölgesinde faaliyet gösteriyoruz. Firmamız 2016 yılından itibaren bölgenin en deneyimli ve kaliteli hizmeti sunarak, müşteri memnuniyetini yakalamıştır. Dilediğiniz şehirden araç teslim alarak, dilediğiniz şehirde bırakabilirsiniz. Doyasıya gezmenin tadını çıkarmanız için, ekonomik fiyat avantajlarıyla sunduğumuz orta sınıf araçlar ve lüks araçları kiralayabilir, aylık ve yıllık fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Yüce Rent A Car firması olarak tatillerinizi veya iş seyahatlerinizi en keyifli hale getiriyoruz. Daima yolcu güvenliğini gözeterek, araçlarımızın tüm bakımını periyodik olarak tamamlıyor, araç kiralama hizmetlerinde 28 yaş üzeri ve ehliyeti en az 5 sene deneyimlenmiş kişilere hizmet sunuyoruz. Web sayfamız üzerinden sunduğumuz gezi rehberi ile Antalya'nın tüm güzelliklerini size sunuyor ve tatiliniz için rehberlik ediyoruz.

Yüce Rent A Car Hizmetleri Nelerdir?

Uzman kadro, deneyimli personel ve kaliteli araç filosu ile firmamızdan yararlanabileceğiniz hizmetler şu şekildedir;

·         Lüks araç kiralama

·         Uygun fiyatta orta sınıf araç kiralama

·         Aylık araç kiralama

·         Yıllık oto kiralama

·         Filo kiralama

·         Gelin arabası kiralama

·         Havalimanı araç kiralama

·         Antalya otogar araç kiralama

·         Minibüs kiralama hizmetleriyle tatilinizi benzersiz ve konforlu hale getirebilirsiniz.

İster iş seyahati ister tatil seyahati olsun tüm planlarınızda; varış noktanızdan dönüş noktanızı dek, tam güvenli araçlarımız ve lüks modellerimizle ulaşım hizmetlerinizi karşılıyoruz, Üstelik şoförlü servisimizle hem binek otolarda hem de büyük araçlarda şoför hizmeti ile işlerinizi kolaylaştırıyoruz. Yüce Rent A Car ayrıcalıklarıyla firmamızın sunduğu tüm personeller alanının uzmanı ve bölge bilgisine sahip kişilerdendir. Antalya otogar araç kiralama hizmetinde Antalya şehir terminalinde aracınızı hazır bulunduruyor, dilerseniz şoför hizmeti ile konaklama süreniz boyunca konfor sağlıyoruz. İnternet sayfamızda tüm araç marka ve modellerini görebilir, online rezervasyon gerçekleştirebilirsiniz.