Antalya Kundu Tatil Bölgesi



   Antalya'da bir çok tatil bölgesi vardır. Her yıl yeni oteller açılmakta, eski oteller kış aylarında sezon kapalıyken tadilata girmektedir. Oteller misafir kapmak amacıyla birbirleriyle yarışmakta ve kampanyalar düzenlemektedir. Tatil planı için en uygun fırsat erken rezervasyondur. Erken rezervasyon ile en iyi otellerde çok uygun fiyatlar ile konaklayabilirsiniz. Tatil yapacağınız bölgeyi ve oteli iyi seçmelisiniz. Büyük bir hevesle çıktığınız tatil sizin işkenceye dönüşmemeli. Kundu turizm alanı oteller bölgesi olarak gerçmektedir. Burada çok fazla sayıda otel bulunmaktadır. Bu oteller kalitesine göre değişmekte. Kundu, havalimanı ve şehir merkezine yakın mesafededir. Bu nedenle ulaşım sorununuz olmayacak.
   Deniz, kum ve güneşin tadını aldıktan sonra otelinizden çıkıp Antalya turu yapmanızı öneririz. Tarihi yerleri ve şehir merkezini gezerek yeni yerler görüp fotoğraf çekebilirsiniz. Antalya limanı oldukça güzeldir. Yat limanına inmek için mecburen meşhur Kaleiçinden geçeceksiniz ve bu sayede burayıda gezmiş olacaksınız. Yat limanında her gün yüzlerce sefer yapılmakta. Beğendiğiniz bir tekneye binip deniz turu yapabilirsiniz.
   Kundu oteller bölgesinden şehir merkezine en kolay ve rahat bir şekilde ulaşım için Kundu Rent A Car firması ile araba kiralama işlemini yapıp tatilinizin keyfini çıkarabilirsiniz.