Adana Oto Kiralama ile Üst Düzey Hizmet

Adana Oto Kiralama, yılların vermiş olduğu deneyimle en iyi hizmeti, en uygun ücretlendirme tarifeleri ile müşterilerine sunmaktadır. Araç kiralama sektörünü yakından takip eden Ertur Rent A Car, müşteri memnuniyeti ilkesini sürekli kılmak adına piyasadaki gelişmeleri ve yenilikleri kendi faaliyetlerine yansıtmaya büyük bir özen göstermektedir. Araç kiralamak isteyen gerek yerli – yabancı turistler ve gerekse de Adana’nın yerlisi olan kişiler, sürekli güncel olan internet sitesi üzerinden detaylı inceleme yapabilmekte ve ihtiyaç duyduğu aracı kolaylıkla kiralayabilmektedir. Firmamızı yerinde ziyaret ederek ve yetkili personellerimizden araçlara dair ayrıntılı bilgileri edinerek, araç kiralama hizmetimizden faydalanmanız da mümkün olmaktadır.

Adana; konumu, tarihi ve kültürel yapısı ile oldukça fazla turist çeken bir ildir. Bu sebeple Adana Oto Kiralama hizmetleri burada oldukça gelişmiştir. İş için ya da tatil amaçlı olarak Adana’ya gelinmesi durumunda, Ertur Rent A Car, sorunsuz şekilde oto kiralama işlemlerinizi halletmenize olanak sağlamaktadır.

Neden Ertur Rent A Car’ı Tercih Etmelisiniz?

·      Ertur araç kiralama, ilk sıraya müşteri memnuniyeti ve güvenliğini yerleştirmektedir.

·      Sigorta ve kasko gibi güvenlik gereklerini yasalara uygun biçimde yerine getirmektedir.

·      Günlük, haftalık, aylık ve daha uzun süreli araç kiralamayı mümkün kılmaktadır.

·      Adana Oto Kiralama hizmetinin sunduğu araç çeşitliliği ile ilgi ve ihtiyaca uygun araç seçimi kolayca yapılabilmektedir.

·      Havaalanı oto kiralama hizmeti ile önceden kiraladığınız araç, yetkili personel aracılığı ile Adana havaalanına getirilerek, siz uçaktan indiğinizde sizi karşılamaktadır.

·      Ek sürücü, tek yön kiralama, bebek ve çocuk koltuğu, teslim ve bırakma, navigasyon gibi kaliteyi arttıracak ilave hizmetler sunmaktadır.

·      7 gün 24 saat süresince araç kiralama hizmeti verilmektedir.

·      Kiralama öncesi, sırası ve sonrası süreçlerinizde ihtiyaç duyduğunuz yardım ve destek, profesyonel çalışma yapısı olan Adana Oto Kiralama ile karşılanmaktadır.